Google Apps for EducationGoogle for Education

Google for Education este un proiect național susținut de Google, Junior Achievement Young Enterprise si MEN, care dorește să contribuie la o mai bună pregătire a elevilor pentru viața profesională, oferind profesorilor din învățământul preuniversitar acces gratuit la tehnologie și training în utilizarea instrumentelor online.
Doamna Carmen Daniela Macadon – profesor al școlii - este unul din cei 100 de lideri locali Google din România, care acordă suportul necesar profesorilor și școlilor interesate de instrumentele Google.  
In anul 2014, școala noastră a participat ca școală gazdă pentru 2 sesiuni de formare în programul Google for Education, precum și ca institutie beneficiară pentru profesorii școlii care au fost instruiti în privința utilizării tehnologiei în educație.
Aplicațiile Google for Education sunt instrumente ce pot fi utilizate în mod gratuit în  procesul de învățământ, în procesele administrative din școală, precum și  în comunicarea cu părinții și comunitatea.
Descoperiți oportunitățile pe care programul Google for Education le aduce în România AICI.
Planuri de lecție adaptate la Google Apps for Education, pentru toate disciplinele și nivelurile de învățământ prin Google for Education Romania găsiți AICI