Anunturi

ÎN ATENŢIA ELEVILOR !
SIMULARE BACALAUREAT 2017
ELEVII SE VOR PREZENTA LA EXAMEN CU DOCUMENTUL DE IDENTITATE PENTRU
PROBA  Ed) - CHIMIE ANORGANICA, FIZICA TEHNOLOGICA, BIOLOGIE VEGETALA SI ANIMALA T1, CARE SE VA DESFASURA
IN ZIUA DE 17 MARTIE 2017.
ELEVII VOR FI PREZENTI LA SCOALA LA ORA 8.00,
INTRAREA IN SALA DE EXAMEN SE FACE IN INTERVALUL ORAR 8.00-8.30 CONFORM PLANIFICARII AFISATE, IAR EXAMENUL VA INCEPE LA ORA 9.00.

Se interzice candidaţilor să pătrundă în sală cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu telefoane mobile şi cu orice mijloc electronic de stocare a informaţiei, de calcul sau de comunicare. Nerespectarea dispoziţiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea din examen a candidatului de către preşedintele comisiei de examen, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu.
COMISIA DE BACALAUREAT

PROGRAMAREA ELEVILOR PENTRU SUSTINEREA PROBEI Ed)

VINERI 17 martie

pdf Repartizare

 

Noutati

Oferta educationala 2016 - 2017

pdf pdf
Oferta Liceu Oferta Scoala Profesionala

PartnerLogo 360px 72 RGBIT Essentials: PC Hardware and Software

Cursul IT Essentials: PC Hardware and Software este un curs in format e-learning care prin accentul pus pe experienta practica ii ajuta pe studenti sa dezvolte aptitudini fundamentale de utilizare a calculatorului si in acelasi timp reprezinta primul pas pentru o cariera in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor.

IMG 20150505 115300

Meseria - Bratara de aur

Eveniment umbrela: Săptămâna Europeană a Tineretului (SET) 2015 – Ediţia a 7-a
Organizator: Liceul Tehnologic "Grigore C Moisil"
Tip eveniment: Eveniment AN national
Data 05.05 2015

todayToday a project, tomorrow the future

Proiectul Today a project, tomorrow the future, aflat deja la a 5-a ediţie, se adresează elevilor de la liceele tehnologice şi vocaţionale care doresc să demonstreze că specializarea pentru care se pregătesc se armonizează perfect cu limba engleză.

 

Google Apps for Education

Google for Education

Google for Education este un proiect național susținut de Google, Junior Achievement Young Enterprise si MEN, care dorește să contribuie la o mai bună pregătire a elevilor pentru viața profesională, oferind profesorilor din învățământul preuniversitar acces gratuit la tehnologie și training în utilizarea instrumentelor online.